Ontdek de flow

van de natuur

Veelgestelde vragen

 

Staat jouw vraag er niet tussen?

De groepsgrootte varieert maar is altijd klein zodat we extra aandacht kunnen geven. Gemiddeld is er per zes personen in ieder geval 1 begeleider.

Voor elke training of reis krijg je een paklijst opgestuurd waar alles op staat dat je nodig zult hebben.  Je moet in ieder geval rekenen dat je je eigen slaapspullen, geschikte kleiding en eetgerei meeneemt. 

Voor iedere training vragen we naar de eetwensen van de deelnemers en we zorgen ervoor dat niemand iets te kort komt

We staan zeker open om op maat een goede training voor je bedrijf of je vriendengroep vorm te geven. Neem even contact op via het contactformulier.

Enkele weken voor de reis maken we een carpoolgroep aan zodat deelnemers samen kunnen reizen. De bestemmingen is ook goed per trein te bereiken en we organiseren transport van het dichtsbijzijnde treinstation. 

Voor annulering kunnen kosten in rekening worden gebracht zoals de kosten voor het boeken voor link2ticket. Het wijzigen van een datum is in principe kosteloos

Voor individuele boekingen is de minimuleeftijd 18 jaar. Als je een kind mee wilt nemen overleggen we even of de training geschikt is. 

The general language for the training is Dutch but we adapt to the language of the participants. So we can switch to English, Spanish, German French or Italian. It helps if you have some understanding of Dutch but it is not required